Otten Machinefabriek | Over Otten
10
page,page-id-10,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 
Een solide reputatie…

Hoe het begon…

Machinefabriek Otten is in 1887 in Breda begonnen met het fabriceren van lichtgasinstallaties en fietsen. In de jaren daarna is Machinefabriek Otten zich toe gaan leggen op lichtgasmotoren en motorfietsen. Ook toen werkte we al voor diverse industriële bedrijven in de regio.

Door alsmaar te blijven investeren in mensen en machines verkreeg ons bedrijf een solide reputatie zowel lokaal als ver daarbuiten. Mede daardoor groeide het bedrijf uit tot de moderne onderneming die het vandaag de dag is.

quote-ben

Veelzijdig, efficiënt en gemotiveerd!

Tegenwoordig ontwerpt en vervaardigt Machinefabriek Otten in opdracht van klanten uit diverse branches allerlei hoogwaardige producten uit verschillende metaalsoorten en kunststof. En nog steeds bieden we ondersteuning aan de industrie in de regio en daarbuiten. Machinefabriek Otten beschikt over een moderne bedrijfshal en een geavanceerd machinepark. U kunt bij Machinefabriek Otten terecht voor verspanings-, las- en constructiewerk. De vakmensen van Otten zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken over de nodige ervaring om elk project tot een goed einde te brengen. Bovendien is iedereen optimaal gemotiveerd om een stukje ‘puik’ werk af te leveren. Of het nu gaat om nieuwe projecten of het uitvoeren van revisie en onderhouds-werkzaamheden.

Door al deze werkzaamheden onder één dak uit te voeren kunnen levertijden tot een minimum beperkt blijven. Heeft u vragen of heeft u belangstelling in een offerte, bel of mail ons dan vandaag nog. Wij helpen u graag verder!